Lost password?

Informatie


Marc Jetten Ambachtelijke Bouw- & Timmerwerken
Informatie

Met de informatie op onze website hopen wij u een impressie te kunnen geven van wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van exclusieve houtbewerking.
Wij hanteren met trots de term ambachtelijk, omdat van begin tot eind, van het selecteren van het hout tot het leggen van de laatste hand aan een werkstuk, met grote toewijding gewerkt wordt.
Daarbij mag duidelijk zijn, dat ambachtelijk niet per definitie gelijkstaat aan oude stijlen; ook voor strakke werkstukken, waarbij de moderne uitstraling ontstaat door een combinatie van een expressieve houtsoort en bijvoorbeeld roestvast staal, bent u bij ons aan het goede adres.

Specialisatie

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van zowel exclusieve maatwerktrappen als eenvoudige trappen. Ook allerhande meubelen, betimmeringen, schouwen, kozijnen, deuren enz. worden vakkundig en met oog voor detail uitgevoerd

Werkwijze

Bij het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van trappen wordt van begin tot eind rekening gehouden met de wensen van de opdrachtgever (wij leveren aan zowel aannemersbedrijven als particulieren) en de situatie waarin de trap geplaatst wordt. De trappen kunnen in elke, geschikte, houtsoort uitgevoerd worden. Indien een gelakte of geschilderde trap gewenst is, kunnen wij dit voor u verzorgen. Ook kunnen wij de trap onbehandeld leveren, zodat deze in eigen beheer gelakt c.q. geschilderd kan worden.

Meer mogelijkheden

Ook in het vervaardigen van meubelen, interieurbetimmeringen en schouwen in de meest uiteenlopende stijlen, hebben wij een ruime ervaring. In overleg met de opdrachtgever kan door ons een ontwerp worden gemaakt. Het uitvoeren van een eigen ontwerp behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

 

Tenslotte kunt u ook bij ons terecht voor het vervaardigen van kozijnen en deuren, voor binnen en buiten. Deze worden al dan niet gegrond geleverd. Ook het plaatsen hiervan kunnen wij voor u verzorgen.

 

Met deze korte beschrijving van wie wij zijn en wat we doen, kunnen we slechts een indruk geven van alle mogelijkheden. Mochten wij uw interesse hebben gewekt, dan maken we graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken.

***